'Dördüncü Medeniyetler Kavşağı Adıyaman' sempozyumu düzenlendi

'Adıyaman'da Kalkınma Hamlesi' adı altında düzenlenen 'Dördüncü Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu'na katılan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, turizm sektörünün Adıyaman için önemli bir potansiyel olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 gün devam edecek olan sempozyumun, Adıyaman Üniversitesi'nde gerçekleşen ilk toplantısında, katılımcılara hitap eden Başkan Büyükaslan, "Turizm sektörünün Adıyaman için önemli bir potansiyel olması dolayısıyla belediye olarak geçen yıl ?Adıyaman'da Turizm Hamlesi' adı altında iki gün süren güzel bir sempozyum düzenledik. Ulusal ve uluslar arası turizm acentelerin üst düzey temsilcilerinin, etkin turizm yazarlarının ve turistlere ev sahipliği yapan büyük otellerin üst düzey yöneticilerinin katılımını sağladık. " dedi.

Programın ikinci gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla bir gezi tertiplediklerini kaydeden Büyükaslan, "Bugün yine yeni bir sempozyum düzenleniyor. Adıyaman'ın turizm ve kültür potansiyelini kapsayan bu sempozyuma, belediye olarak biz de destek veriyoruz. Yapılmakta olan sempozyuma en büyük desteği veren Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber