23 Kamu görevlisi sigarayı bırakarak topluma örnek oldu

Kars'ın Selim ilçesinde, topluma örnek olmak için 23 kamu görevlisi sigarayı bıraktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Selim Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Lisesi konferans salonunda dumansız hava sahası için bir adım daha atıldı. Selim İlçe kaymakamı Mehmet Nebi Kaya başta olmak üzere daire amirleri ve çok sayıda kamu çalışanı ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programda sigaranın zararları ve dumansız hava sahasının önemi anlatıldı.

Programda konuşan Kaymakam Kaya, ?4207 sayılı tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun' hükümlerinin uygulanması konusunda ilçelerinde özveriyle çalışan sağlık grup başkanlığına, emniyet amirliğine, milli eğitim müdürlüğüne, siyasetçilere ve esnafa teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Uzm. Dr. Cem Çetin, aile sevgisinden mahrum gençlerin sigara kullanma oranının yüksek olduğuna dikkat çekti. Slayt gösterileriyle sigaranın zararları anlatıldı. İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Turgay Sevinç de dumansız hava sahasının önemi üzerinde durdu.

Programın son bölümünde ise sigarayı bırakarak tütünsüz bir yaşamı tercih eden AK Parti Selim İlçe Başkanı Coşkun Altun, Sağlık Grup Başkanı Turgay Sevinç, PTT Müdürü Enver Umurlenk başta olmak üzere sigarayı bırakan toplam 23 kamu görevlisine teşekkür belgeleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber