Tatvan FEM'den SBS ve LYS öncesi 'moral ve motivasyon' programı

Bitlis Tatvan FEM Dershanesi, yaklaşan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesi öğrenci velilerine ve öğrencilere yönelik moral ve motivasyon programı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatvan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı gösteri ile öğrenci ve velileri güldüren Mustafa Sarıtaş, aynı zamanda düşündürdü. Büyük bir katılımın olduğu ve yaklaşık 2 saat süren programın ardından konuşan Tatvan FEM Dershanesi Müdürü İbrahim Aydoğan, öğrenci velileri ve öğrencilerin büyük beğeniyle izlediği programı yapmalarında amacın, SBS ve LYS sınavına girecek olan öğrencilere ve öğrenci velilerine moral ve motivasyon sağlamak oluğunu söyledi.

FEM Dershanesi olarak, her yıl sınavlar öncesi bu tür etkinlikler düzenlediklerine dikkat çeken Aydoğan, sınavlara girecek öğrencilere başarı dileğinde bulundu. Aydoğan, ?İnşallah tüm öğrencilerimiz sınavda iyi dereceler alır ve hayallerindeki meslekleri yaparlar. FEM Dershanesi olarak bizim Tatvan'da amacımız budur. Elimizden gediğince sınava kadar öğrencilerimize ders konusunda gerekli olanakları sağlayacağız. Buradan öğrenci velilerine de bir öneride bulunmak istiyorum. Öğrencileriyle bire bir ilgilensinler, onların sınavda başarılı olacağına inansınlar ve destek olsunlar. Şimdiden sınava girecek olan tüm öğrenciler başarılar diliyorum.? şeklinde konuştu. Programı izleyen öğrenci velileri ise Dershane Müdürü Aydoğan'a teşekkür etti.

Düzenlenen moral ve motivasyon programına Tatvan Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar, öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber