Samsun Barosu'ndan HMK semineri

Samsun Barosu tarafından avukatlara yönelik olarak Hukuk Muhakemesi Kanunu'ndaki (HMK) değişiklikleri içeren bir seminer düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1 Ekim 2011 tarihinde yürürlüğe giren ve davalarda uygulanan usullerle ilgili pek çok değişiklik içeren 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu'na ilişkin olarak yapılan seminerde, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi HMK Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Karslı, Doç. Dr. Adnan Değnekli, Yrd. Doç. Dr. Taylan Özgür Kiraz ve Dr. Cengiz Serhat Konuralp, davalarda uygulanan usullerden, davaların takibine, delillerin sunulmasından hükmün temyizine kadar pek çok başlıkta bilgilendirme yapıldı.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve çok sayıda avukatın katıldığı seminerle ilgili olarak konuşan Samsun Barosu Başkanı Necat Anıl, Samsun Barosu mensuplarının mesleklerini en iyi şekilde icra etmelerine imkan sağlamak adına sıklıkla kanunlardaki değişikliklere ilişkin seminer ve toplantılar düzenlediklerini ifade ederek, ?Bizler çok kutsal bir mesleği icra ediyoruz. Amacımız avukat arkadaşlarımızın bilgi seviyelerini en üste çıkarmak bunun için eğitime çok önem veriyor ve bu tür seminerleri gerçekleştiriyoruz. Bundan sonrada bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber