Zabıta kaldırım işgaline karşı önlem aldı

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürü Zekeriya Gelir, kent meydanı çevresinde yaşanan park ve kaldırım işgali konusunda vatandaşları daha duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zabıta Müdürü Zekeriya Gelir, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşları park konusunda uyararak, ?Şehrimizin en güzide ve kalabalık yerlerinden olan Selçuk Parkı, Buruciye Medresesi, Şifahiye Medresesi civarında vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını bekliyoruz. Öncelikle araçlarını park ederek bu tarihi dokuya geçiş güzergâhındaki kaldırımların iniş ve çıkışlarını kapatmamalarını rica ediyoruz. Şifahiye ve Çifte Minareli Medrese'nin arasındaki kısma araçların park edilmesi hem çok çirkin bir görüntüye sebebiyet veriyor hem de tarihi alanın doğal güzelliğinin görülmesinin önüne geçiyor. Biz bu manada bu alana dubalar dikerek ve ekiplerimizin daha sık devriye atarak park yapılmasını engellemeye gayret ediyoruz? ifadelerini kullandı.

Gelir ayrıca, esnafların seyyar satıcılar konusunda zabıtayı aramaları gerektiğini söyleyerek, zabıta teşkilatı olarak vatandaşların huzuru için çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber