Sağlık Bakanlığı yeni yapısını anketle belirliyor

Sağlık Bakanlığı, yeni yapısını belirlemek amacıyla anket çalışması başlattı. Bakanlık, 'Sağlık Bakanlığı Değişim Yönetimi Programı' isimli yeni çalışmasını çalışanlarına soracak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlıktan yapılan açıklamada; sağlık sistemini yönetme, politika yapma, planlama, düzenleme ve denetleme fonksiyonlarını güçlendirmek ve yönetişim kapasitesini artırmak amacıyla önemli bir kurumsal değişim süreci içerisine girildiği belirtildi.

Gerek merkez, gerekse taşra teşkilat yapısını yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında uygulanan 'Sağlık Bakanlığı Değişim Yönetimi Programı' için çalışanların katkısının alınacağı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

?Bu konudaki görüş ve önerilerinizi almak üzere, bağımsız bir araştırma firması bakanlığımız için bir anket çalışması yürütmektedir. Çalışmanın amacı, görüş ve önerilerinizin bilimsel metotlarla değerlendirilmesini sağlamaktır. Kişisel bilgilerinizin tamamen gizli tutulacağı bu çalışmada, bakanlığımız da dâhil olmak üzere, hiçbir şekilde 3. şahıslar veya kurumlar ile herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmayacaktır.

Vereceğiniz bilgiler, toplu olarak istatistiki amaçla değerlendirilecek ve kişilere ait hiçbir bilgi olmadan raporlanacaktır. Değerli katılımlarınızla vereceğiniz cevaplar, sizlerin ihtiyaç ve beklentilerine en uygun şekilde değişim sürecinin geliştirilmesine yol gösterecektir. Bu sebeple, katılımınızı önemle rica eder, işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber