Silahla vurulan Bazlambaç Belde Belediye Başkanı Gödek taburcu oldu

Geçtiğimiz günlerde silahla vurularak yaralanan Yozgat'ın Çekerek ilçesine bağlı Bazlambaç Beldesi Belediye Başkanı Osman Gödek, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Servisi'nden taburcu oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Gödek, taburcu olur olmaz ilk iş olarak, tedavi sürecinde kendisini yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Eke ve tedavi sürecinde yalnız bırakmayan il yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gödek, bir an evvel memleketine giderek çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

MHP İl Başkanı Mete Eke de Başkan Gödek'e tekrar geçmiş olsun dileklerini ileterek, ?Davamız tüm zorluklara rağmen adım adım hedefine ulaşacaktır. Sizin de bizim de elimizde bir hizmet bayrağı var. Bu bayrağı Yozgat'ta sizler, Kayseri'de de bizler sallıyoruz. Sonuç itibariyle, hepimizin ortak gayesi devletimize ve milletimize hizmettir. Çıktığımız bu yolda da zaman zaman taş ayağımıza elbet dolanacaktır. Ülkücü olduğumuzda bizlere söylenmişti, 'bu yol zor bir yol, bu yol meşakkatli bir yol' diye. Hakikaten de bizim çıktığımız bu yol meşakkatli bir yoldur. Ama bu dava yaşanılan tüm zorluklara rağmen adım adım hedefine ulaşacaktır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber