Hırsızlar işhanını talan etti

Balıkesir'de bir işhanına giren hırsızlar, bir gazete bürosu dahil altı işyerinin kapılarını zorla açarak para ve altın çaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'de bir işhanına giren hırsızlar, bir gazete bürosu dahil altı işyerinin kapılarını zorla açarak para ve altın çaldı. Elektronik eşyalara dokunmayan zanlılar, iki işyerindeki çelik kasaları açarak içlerindeki değerli eşyaları ve paraları aldı. Bir avukatlık bürosuna da giren hırsızlar, Av. A.S.'ye ait ruhsatlı tabancayı da çaldı.

Olay, dün (4 Haziran) gece saatlerinde, 6 Eylül Mahallesi Çiğdem Sokak'ta bulunan Bayar İşhanı'nda meydana geldi. Bir gazetenin Balıkesir bürosunun da bulunduğu beş katlı binadaki sekiz işyerinden altısına hırsız girdi. Çok sayıda avukatlık bürosunun da olduğu işyerlerinin kapılarını zorla açan zanlılar, sadece para, altın ve değerli eşyaları çaldı. Çelik kapısı olan iki büroya giremeyen hırsızlar, diğer bürolardaki dolap ve çekmeceleri dağıtarak değerli eşya aradı. Buldukları değerli eşyaları alan ancak dizüstü bilgisayar gibi elektronik eşyalara dokunmayan zanlılar, daha sonra olay yerinden kaçtı. Hırsızlık, işhanında çalışanların sabah saatlerinde gelmesiyle ortaya çıktı. Polise haber verilmesi üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri parmak izi aldı, ayrıca çalışanların ifadelerine başvuruldu. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber