Güneş Vakfı'ndan Korkut'a teşekkür plaketi

Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, düzenledikleri III. Türk Şöleni'ne verdiği desteklerden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Prof. Ceylan, Korkut'a, hizmetlerinin anısına plaket sundu.

Güneş Vakfı, geçtiğimiz ay organize edilen Uluslararası Türk Şöleni'ne destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket verdi. Vakıf Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, Erzurum için büyük önem taşıyan Türk şölenlerinin düzenlenmesinde geniş kesimlerin destek ve katkılarını aldıklarını belirtti. Prof. Dr. Ceylan, kendilerine sunulan destek ve güçten dolayı teşekkür ederek, "Büyük bir organizasyon, geniş bir katılım ile gerçekleşti. Vakıf olarak böyle bir organizasyonu çeşitli kurumlar ve kuruluşların desteği, gönül dostluğuyla gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut'u ziyaret ederek Göktürk anıtlarını simgeleyen, kaplumbağa sırtında Bilge Kağan anıtının maketini sunduk. Destekleriyle bize güç verdi.? dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, milletlerin tarihleriyle ve geçmişteki büyük abideleriyle var olduklarını hatırlatarak, ?Erzurum için tanıtım ayağı da oluşturan Türk Şöleni'ne karınca kararınca destek olduk. Sivil yapıların önemli hizmetleri oluyor. Güneş Vakfı bu alanda ciddi hizmetler sunuyor. Göktürk Anıtları bizim için önemli, inceliği için Hocamız Alpaslan Ceylan'a teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber