Sincan Belediyesi, meydanı sanatçı öğrencilere bıraktı

Sincan Belediyesi ve Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Lale Meydanı'nda öğrencilerin hünerlerini paylaşacağı sergi düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe genelinde 17 okul ve 300 öğrencinin hünerlerini sergilediği muhteşem etkinlikte müzikten resime, ebrudan tiyatroya kadar sanatın her alanında yeteneklerini gösteren öğrenciler, tüm Sincanlılara gerçek bir sanat şöleni yaşattı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Gençlerimizin okul başarıları yanında sanata olan yetenekleri bizler için gurur verici." dedi.

Sincan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen 'Sanat Meydanı Etkinlikleri' ile tüm ilçe genelinde 17 okul ve 300 öğrenciden oluşan genç yetenekler, benzersiz bir sanat şölenine imza attı. Lale Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte açık alan resim çalışmaları, yağlı boya sergisi, fotoğraf, ebru ve batik çalışmaları göz doldurdu. Öğrenciler, resimde olduğu kadar tiyatroda da ne kadar başarılı olduklarını meddah, kukla ve animasyon gösterileri ile ortaya koydu. Sincanlıların yoğun ilgisi ile karşılanan muhteşem programda; bando takımı, klarnet dinletisi ve çeşitli konserler dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sanatın önce insan, sonra toplumlar üzerinde olumlu etkilerinin farkındayız. Bu bilinçle gençlerimizin hayatlarında sanata yer ayırmaları bizleri memnun ediyor. Okul başarılarının yanı sıra sanata olan yetenekleri de geleceğimiz adına gurur vericidir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber