Samsun Milletvekili Demir kemençedeki hünerlerini sergiledi

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, partililerle yaptığı esnaf gezisinde uğradığı işyerinde kemençe yapıldığını öğrenince eline kemençe alarak çaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı, Milletvekili Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İl ve Canik ilçe teşkilatlarından partililerin katıldığı gezi sırasında Milletvekili Mustafa Demir esnafın sorunlarını dinledi. Demir, çeşitli iş alanlarında faaliyet gösteren esnafa yaptığı ziyaretlerde sanayide bir kemençe imalathanesine de uğradı. Eline kemençeyi alan Mustafa Demir, yay ile üç telden ses çıkarmaya çalıştı. Bir kaç denemeden sonra başarı sağlayan Demir, kemençe ustalarının yardımıyla Karadeniz yöresi şarkılarından kısa nakaratlar çaldı.

Demir, Türkiye'de her alanda yatırımların daha da artacağını kaydetti. Türkiye'nin hızlı değişim ve dönüşümün yatırımlarla desteklenmesi gerektiğini ifade eden Demir, "Biz kollarımızı sıvadık çalışmaya başladık. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi, refah düzenin artması, dünyanın sayılı ülkeleri arasında yerini alması için çalışıyoruz. Aldığımız vekâletin sorumluğuyla hizmetimizi sürdürüyoruz. Bu zamana kadar birçok yatırım yapıldı. Bu yatırımlar daha da artacak, tüm illerimiz yükselişini sürdürecek." dedi. Demir, gezisinde vatandaşın taleplerini tek tek not almayı da ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber