Narkotik polisi, operasyonların klibini çekti

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu zanlılarına yönelik son bir yıllık çalışmalar emniyet tarafından klip haline getirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu zanlılarına yönelik son bir yıllık çalışmalar emniyet tarafından klip haline getirildi. Operasyon öncesinde yapılan hazırlıktan, adreslere polislerin ulaşması ve şüphelilerin havadan takibine kadar bütün ayrıntılar polis kamerası tarafından kaydedildi. Filmleri aratmayan görüntülerin yaşandığı son bir yıllık çalışmalarda, özellikle sokak satıcılarıyla yapılan pazarlıkların görüntüleri dikkat çekti.

Narkotik timlerinin birbirinden ilginç operasyonlarından derlenen görüntüler klip yapıldı. Görüntülerde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde operasyon için hazırlık yapan ve son talimatlarını emniyet amirlerinden alan görevli personel, emniyetten çıkarak operasyon adreslerine hareket ediyor. Son toplantıda operasyon yapılacak adresler, görevli timlere zarflar içinde dağıtılıyor. Sır gibi saklanan adresleri o ana kadar bilmeyen ekipler, özel harekat polislerinin de desteğiyle adreslere ulaşıyor. Polis helikopterinin de havadan yaptığı takip ile destek olduğu operasyonlarda, yerdeki birimlere an be an bilgi akışı sağlanıyor.

Bir çok operasyonda aynı şekilde hareket eden polis, zanlıların adreslerinde yaptığı aramaları da kayıt altına aldı. Bu görüntülerde de narkotik köpekleri aramalara destek veriyor. Sokak satıcısı olarak bilinen zanlılara yönelik çalışmalar da görüntülerin önemli bir bölümünü oluşturuyor.

KLİPTE BU SABAH YAPILAN OPERASYONUN ÖN ÇALIŞMALARI DA YER ALIYOR

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı klipte, yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan ve bu sabah düğmeye basılan operasyonun görüntüleri de yer alıyor. Zanlılarla yapılan pazarlıkların bulunduğu görüntülerde, polisle zanlılar arasındaki para alışverişine de yer verilmiş.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber