Manisaspor 'da Emre Hasgör başkan adaylığını açıkladı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Manisaspor 'da, 7 Haziran 2012 Perşembe günü yapılacak olağan genel kuruldan önce eski yönetim kurulu üyelerinden Emre Hasgör adaylığını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011-2012 futbol sezonunda Süper Toto Süper Lig'e veda eden ve yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele verecek olan Manisaspor'da, Başkan Kenan Yaralı'ya rakip olarak Hasgör çıktı. Geçen sezon Teknik Direktör Kemal Özdeş'in istifa etmesinin ardından göreve getirilen Ümit Özat'a karşı çıkan ve Yaralı'yla görüş ayrılığına düşerek yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Hasgör, bir basın toplantısı düzenledi.

Manisa'da toplum barışını sağlamak amacıyla aday olduğunu açıklayan Hasgör, "Artık insanların maçlarımıza huzurlu ve mutlu bir şekilde gelmesini sağlamak, daha iyi bir bir kulüp oluşturmak için arkadaşlarımla beraber yönetim kuruluna aday olduk. Kulüp tarihinin en zorlu günlerini yaşıyoruz. Burada yapılan hizmet, kesinlikle Manisaspor'u bir yerlere getirmek için. Önceki dönemlerde yaşanan olayların sonucunda oluşan bir ekibiz. Umarım başarılı oluruz. Umarım herkesi birleştiririz, hedeflenen her şeyi yerine getiririz.? dedi. Mevcut teknik direktör Reha Kemal Erginer 'le yola devam edeceklerini belirten Emre Hasgör, büyük bir özveriyle çalışarak, alacakları doğru kararlarla Manisaspor'u yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber