Kaymakam Kürklü: vatandaşlar sorunlarını açıklamaktan çekiniyor

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi Kaymakamı Hasan Kürklü, haftalık yapılan halk gününe katılımın az olmasının vatandaşların sorunlarını açıklamaktan çekindiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her hafta salı günleri yapılan Kaymakamlık Halk Günü'ne katılımın az olması dikkat çekiyor. Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan ve İlçe Kaymakamı Hasan Kürklü'nün başkanlık ettiği halk gününe katılımın az olmasının vatandaşların sorunlarını halkın önünde açmaktan çekindiğinden kaynaklandığını belirten Kürklü, vatandaşların sorunlarını birebir ve direk muhatapla görüşerek hallettiğini söyledi. Kaymakam olarak kapılarının sürekli vatandaşa açık olduğunu ve birçok vatandaşın sorununu bu şekilde çözüme kavuşturduğunu sözlerine ekleyen Kürklü, "Biz devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Birçok vatandaşımız sorunlarını direk bize getirerek hallediyor. Bu nedenle her hafta yaptığımız halk gününe haliyle çok vatandaş gelmiyor." diye konuştu.

Halk gününü şu an için iptal etmeyi düşünmediklerini de ifade eden Kürklü, "Bize ulaşamayan vatandaşlarımızın sorunlarına burada çözüm bulmak istiyoruz. Hiç kimsenin derdini açıklamaktan çekinmesine gerek yok. İmkanlar dahilinde tüm vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber