Vekil villa yapınca yol hemen asfaltlandı

Haber Giriş : 27 Haziran 2005 09:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Bolu Milletvekili Mehmet Güner'in, Bolu Sarıcalar Köyü'nde tamamlanmak üzere olan villasının önündeki yol, bir günde adeta jet hızıyla asfaltlandı

AKP Bolu Milletvekili Mehmet Güner'in villasının yapımının tamamlanmasına birkaç ay kala, Bolu'daki villanın bulunduğu yol, AKP'li belediye tarafından asfaltlandı. Aynı bölgede evi bulunan ve bir kaç yıldır yolun asfaltlanması için belediyeye müracaat ettiklerini söyleyen vatandaşlar, "Milletvekili buraya ev yaptırmasaydı asfalt yapılmazdı ya da geç yapılırdı" dediler. Güner, Sarıcalar Köyü'nde 4 yıl önce villa yaptırmaya başladı. İddiaya göre buradaki aileler, bir kaç yıl önce köyün ana yoluna bağlanan ara yolun asfaltlanması için belediyeye başvurdu.

"Ayırım yapmayız"
Ancak asfalt yapılmadı. Bu arada Mehmet Güner'in villasının inşaatı 4 yılda tamamlandı. Villanın önü ve köy yoluna bağlı olan yaklaşık 50 metrelik ara yol, dün AKP'li Bolu Belediye Başkanlığı'na bağlı asfaltlama şantiyesi ekipleri tarafından asfaltlandı. Bolu Belediye Başkanı AKP'li Alaaddin Yılmaz, "Milletvekilinin evinin önünün asfaltlanmaması gibi bir durum mu var? Biz asfaltladığımız alanları, 'bu kimin evi, kimin evi değil' diye ayırım yapmadan asfaltlıyoruz. Bu, bizim görevimiz. Herkesin evinin önünü asfaltlarız. Sıkıntısı olan bana gelebilir" dedi.

Belediyenin görevi
Güner ise "Ben 2 yıl önce, bir önceki dönemin CHP'li Belediye Başkanı Yüksel Ceylan zamanında o ara yolu açtırdım. Altyapısı için gerekli tüm işlemleri yaptırdım. Şu anda evimin inşaatı bitmek üzere. 3-5 ay içinde oraya taşınmayı düşünüyorum. Altyapı hizmeti sunmak belediyenin görevi. Yani belediye normal vatandaş olsaydı, asfalt yapmayacak mıydı?" dedi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber