ATM'ye para nakli sırasında tinerci paniği

Beyoğlu'nda, bir bankanın bankamatiğine para nakletmek için gelen zırhlı araç görevlisinin üzerine yürüyen madde bağımlısı şahıs paniğe neden oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aracın güvenlik görevlisi panikleyince, üzerine gelen şahsa engel olmak için silahını yere doğru ateşledi.

Olay Karaköy Meydanı'nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, özel bir bankanın bankamatiğine para nakletmek için gelen görevliler, para nakil işleminden sonra söz konusu yerden ayrılmak istedi. Görevliler zırhlı araca binmek üzereyken, isminin Murat olduğu öğrenilen madde bağımlısı şahıs, zırhlı aracın güvenlik görevlisi Ümit Paşaoğlu'nun üzerine yürüdü. Bir anda panikleyen Paşaoğlu belindeki silahı çıkartarak yere ateş etti. Yerde seken mermi taşa çarptı. Taşın bir parçası koparak bir simitçinin ayağına saplandı.

Çevrede bulunan vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, şahsı göz altına aldı. Polis güvenlik görevlisini ve şahsı ifadelerini almak için Karaköy Polis Merkezine götürdü. Ayağına taş parçası gelerek yaralanan simitçi Davut Aydoğan, "Tinerci güvenlik görevlisinin üzerine yürüdü. Güvenlikçinin silahının ateşlenmesi sonucu, kurşun yere değdi.Taş parçası da ayağıma geldi.' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber