Hakkari Valiliği: Terör örgütü, halka karşı ciddi bir provokasyon çabası içinde

Hakkari Valiliği, Yüksekova'da terörist cenazesinde yaşanan provokasyon ardından, güvenlik güçlerinin soğukkanlı şekilde gösterici gruba müdahale ettiğini belirterek, vatandaşların sağduyulu olmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 22:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilik, bölücü terör örgütünün, Yüksekova'da halka karşı ciddi bir provokasyon çabası içinde olduğuna dikkat çekti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, akşam saatlerinde çıkan olaylardan sonra bir kişinin hayatını keybettiği provokasyon üzerine Valilikten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Kayseri Pınarbaşı'nda polise saldırı esnasında ölen teröristin Yüksekova ilçemizde düzenlenen cenaze töreninden sonra devam eden olaylarda; gösterici grup içinden açılan ateş sonucu yaralanan iki vatandaştan biri Ö.T. isimli çocuk, hastaneye kaldırılmasına müteakip vefat etti, sırtından yaralanan V.Y. isimli şahıs ise hastanede tedavi altına alındı. Halen olaylar devam etmekte olup, güvenlik güçlerimiz tarafından soğukkanlı bir şekilde gösterici gruba müdahale edilmektedir. Bölücü terör örgütü, Yüksekova halkımıza karşı ciddi bir provokasyon çabası içindedir. Yüksekova'da yaşayan vatandaşlarımıza sağduyu tavsiye ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber