Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu'nda mezuniyet sevinci

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu'ndan mezun olan 58 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 23:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yimpaş avm Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, TSO Başkanı Metin Özışık, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, öğrenci velileri ve mezun olan öğrenciler katıldı.

Tören öncesi katılımcılar sıra gecesiyle eğlendi. Daha sonra bir konuşma yapan Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, okul olarak bu yıl 14. Dönem mezunlarını verdiklerini belirterek, "Mezuniyet törenlerinde sevinç, hüzün, gurur gibi farklı duyguları bir arada yaşıyoruz. Çünkü 8 yıl emek verdiğiniz, 8 yıl koruyup, kollayıp büyütmüşünüz yavrularınız sizden ayrılıyor bu yüzden üzülüyorsunuz, ama 8 yıl eğitim öğretimden sonra hayata kazandırıyorsunuz, okul bitiriyor liseye başlıyor bu da bizi gururlandırıyor" dedi.

Özel Ergin'in bir aile olduğunu kapılarının çocuklara ve velilere her zaman açık olduğunu ifade eden Acar, öğrencilere seslenerek, "Öğrencilerimiz okulumuzda okudunuz, bundan sonra önünüzde uzun yıllar var, sizden çok büyük beklentiler var. Ailelerin beklentileri var, Türk milletinin beklentileri var, sizlerin güzel bir insan iyi bir insan olması ve insanlığa el uzatması, bu gibi beklentiler var. Mazluma el uzatmasını yardıma ihtiyaç duyana el uzatması gibi beklentiler var. Çünkü okulumuzda okudunuz süre içersinde bunların temelini aldınız. İnşallah iyi bir meslek sahibi ve iyi bir insan olursunuz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Vali Yardımcısı Kemal Şahin, "Bugün ilimizin tek özel okulu, Özel Ergin İlköğretim okulundan 58 öğrencimiz okulunu başarı ile bitirdiler. Öğrencilerimizin eğitiminde emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerini, çocuklarını çok güzel bir şekilde yetiştiren, en iyi eğitimi alması için gereken desteği veren aileleri tebrik ediyorum. Çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tek tek sahneye çağrılan öğrencilere plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber