Öğretmenlerden karikatür ve resim sergisi

Samsun'un Bafra ilçesinde teknoloji tasarım öğretmeni tarafından düzenlenen karikatür ve resim sergisi ilgi gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bafra Kemal Paşa İlköğretim Okulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Melih Tuncer ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Eda Erdoğan tarafından hazırlanan karikatür ve resim sergisi Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından açıldı.

Kemal Paşa İlköğretim Okulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Melih Tuncer açılış öncesi yaptığı konuşmada, "Her sergi ya da her sanat eseri muhakkak bir şeylere adanır biz de bu sergimizi şiddet mağduru kadınlarımıza adıyoruz. Şu anda toplumda kolektif bir çılgınlık hali var umarım bunun üstesinden en kısa süre içersinde gelinir. Biz kendi payımızca küçük bir adım atalım dedik. Destekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

Sanat adına yapılan her türlü etkinliğe destekçisi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, "Hiçbir sanat eseri emeksiz kazanılmaz. Emek vermeden de hiçbir hedefe ulaşılmaz. Yapılan bir şeyin hemen anlaşılması mümkün değil. Ederler ortaya çıktından sonra insanlar gördükçe onun ne olduğunu anlar. Bugüne kadar Bafra'da karikatür anlamında sergi olmadı. Böyle bir adım atan öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Bu alanda yapılacak çalışmaların devamını diliyorum" diye konuştu.

Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber