Başbakan talimat verdi, engelli çocuk tekerlekli sandalyesine kavuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Mayıs 2012 günü yaptığı Adana ziyareti sırasında kendisinden tekerlekli sandalye isteyen doğuştan engelli 12 yaşındaki Atakan Toy'un arzusu gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 09:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette Başbakan Erdoğan, partililere engelli Atakan'ın ihtiyacının giderilmesi için talimat vermişti. Bunun üzerine harekete geçen AK Parti Çukurova ilçe başkanlığı küçük Atakan'ın isteği olan tekerlekli sandalyeyi temin etti. AK Partililer, Yurt Mahallesi Tuğçe Apartmanı'nda oturan Atakan'ın günlerdir beklediği tekerlekli sandalyesini evinde teslim etti.

AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, bu tür yardımların diğer insanlara örnek olması gerektiğini söyledi. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Çırak, "Atakan'ın bu sevinci bizi daha da mutlu etmiştir. Engelli vatandaşlarımızın sorunları hepimizin sorunudur. Onların rahatları ve ihtiyaçlarının giderilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. " dedi.

Atakan'ın babası Adem ile annesi Derya Toy da oğullarına tekerlekli sandalye sözü vererek yerine getiren Başbakan Erdoğan'a ve partililerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber