Bangladeşli işadamları, GTO'da ticari işbirliğini konuştu

Bangladeşli işadamlarından oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Odası (GTO)'yu ziyaret ederek, işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü Programı çerçevesinde Gaziantep'e gelen işadamları, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkan Vekili Osman Asiltürk ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

GTO Başkanı Aslan, içlerinde Bangladeş Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fikret Çiçek ve Genel Sekreteri Murat Karaca'nın da bulunduğu işadamları heyetini Gaziantep'in ekonomik yapısı hakkında bilgilendirdi. Gaziantep'in sanayi ve ticaret konusunda önemli bir kent olduğunu söyleyen Aslan, GTO'nun Bangladeşli işadamları ile Gaziantepli işadamları arasında kurulacak işbirlikleri için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yapılan görüşmelerde Gaziantepli firmalar ile ortaklık ve ticaret için hazır olduklarını dile getir Bangladeşli işadamlarına Gaziantep ekonomisini ve GTO hizmetlerini tanıtan dokümanlar ve Gaziantep'in simgesi ?Çingene kızı' figürlü plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber