Belediye Başkanı Akgül'den, okul birincisine dizüstü bilgisayar

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başarılı öğrencileri ödüllendiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açıkalın İlköğretim Okulu'nun karne törenine katılan Başkan Mesut Akgül, okulu birincilikle bitiren öğrenciye bir dizüstü bilgisayar hediye etti.

LYS'de dereceye girecek Mamaklı öğrencilerin de ödüllendirileceği ifade eden Başkan Akgül, "Eğitime sunduğumuz destek artarak devam ediyor." dedi.

Başkan Akgül, daha önce katıldığı mezuniyet şenliğinde Açıkalın İlköğretim Okulu'nu birincilikle tamamlayan Hüseyin Canbulat isimli öğrenciye bir dizüstü bilgisayar hediye etmek istediğini dile getirmişti. Başkan Akgül, Açıkalın İlköğretim Okulu'nun düzenlediği karne törenine de katılarak 8-C sınıfı öğrencisi Hüseyin Canbulat'a dizüstü bilgisayarı hediye etti.

Karne töreninde öğrencilere hitap eden Başkan Akgül, yorucu bir eğitim öğretim sezonunun sonuna gelindiğine dikkat çekti. Başkan Akgül, "Sizlerin eğitimi için elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarının ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle okul birincisi olan Hüseyin'e bir dizüstü bilgisayar hediye etmek istedik. Önümüzdeki günlerde LYS'de Mamak'ta dereceye giren başarılı öğrencilerimize de hediyelerimiz olacak." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber