Sosyal tesis ve Kur'an Kursu törenle açıldı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Serinevler Sosyal Tesisi ve Kur'an Kursu törenle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 19:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ?Çok amaçlı sosyal tesislerimiz, sadece cenazeler sonrası taziye kulübü için değil, emeklilerimiz için lokal ve kütüphane, hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız için etüt merkezi, Kur'an Kursu olarak hizmet vermektedir. Şuanda böyle hizmet veren 35 adet tesisimiz var. 12 eski dönemde yapılanlarla beraber toplam 47 adet tesisimiz bulunmaktadır. İnşaat halinde ise 15 adet tesisimiz var." dedi.

Tahmazoğlu, "Tüm tesislerimizde 20 bin 127 kursiyer eğitim alıyor. Şuana kadar 31 bin 832 kişi de faydalandı. Bu sosyal tesisimizin bir özelliği de Başbakanımızın Gaziantep'e geldiğinde buraya tesis yapılmasını istemesidir. Başbakanımız vatandaşın oturup, sohbet edeceği ve dinlenebileceği bir alan yapılmasını istemişti. Bizler de buranın dış kaplamasını eski Antep evi modelinde yaparak kültürümüzü yaşatmak istedik. İnşallah sosyal tesisimiz vatandaşlarımıza ve Şahinbey'imize hayırlı uğurlu olur.? diye konuştu.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan da konuşmasında sosyal tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından tesis ve kursun açılışı gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber