Bilek güreşi hakemleri Çankırı'da yetişiyor

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nca Çankırı'da 8 ? 10 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenen Bilek Güreşi Aday hakem kursu 26 kişinin katılımıyla tamamlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilek Güreşi Milli Takımı antrenörlerinden Selahattin Çöpten, "Çankırı'da büyük başarılara imza atan sporcularımız bu branşta hakem eksiğimizi tamamlamak için kurs açılmasını istediler. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Şehzade İbiş ve Merkez Hakem Kurulu üyesi Mustafa Tavuskarlı'nın katılımıyla aday hakem kursunu tamamlamış oldular." dedi.

Çöpten, bu kursun açılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyfettin Turan'a da teşekkürü bir borç bildiklerini dile getirdi.

Çankırı'daki sporcuların yanı sıra değişik şehirlerden birçok kişi kursa katılmak için Çankırı'ya geldi. Bilek Güreşi Aday Hakem Kursu'na katılan katılımcıların heyecanlı ve öğrenme arzusu içinde olduklarını görüldü.

Kursa katılan kursiyerler daha sonra yapılacak olan sınavda başarılı oldukları takdirde aday hakemlik belgesi verilerek müsabakalarda görev alma şansı yakalayacakları belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber