Ehem'de kursları tamamladılar, hünerlerini sergilediler

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM), 2011-2012 dönemi düzenlenen kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler yılsonu sergilerinde bir yıllık hünerlerini sergilediler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 21:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ticaret Odası'na ait binadaki kurs merkezinde düzenlenen sergilerin açılış törenine, Edremit Belediye Başkan vekili Muharrem Terzioğlu, meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, daire amirleri, okul müdürleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hamide Karademir, Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Füsun Güven, oda başkanları, basın mensupları ve kalabalık bir davetli gurubu katıldı.

Sunuculuğunu Sibel Mutlu'nun yaptığı sergi açılış töreninde, EHEM Müdürü İsmail Damar, ?Bu gün bizim bayramımız, bu gün verilen emeklerin, hünerli ellerin, sabrın ve azmin nelere kadir olduğunun gözler önüne serildiği bir gün. İnsanımıza fırsatların sunulması, imkanların verilmesi halinde neleri yapabileceğine hep birlikte tanık olduğumuz bir gün. Bu yıl açmayı planladığımız 11 sergimizden 4. sünü açtığımız bir gün. 2011-2012 döneminde 8 aylık dönemde bu gün itibarıyla 74 dalda 330 kurs açılmış bu kurslarımızda 4 bin 89 bayan, 2 bin179 erkek olmak üzere 6 bin 177 insanımıza eğitim hizmeti verilmiştir. Son 1 yıllık dönemde ise 82 dalda 360 kurs açılmış 4 bin 733 bayan, 2 bin 519 u erkek toplam 7 bin 252 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir. Bir yıllık çalışmaların neticesinde ortaya çıkan bu güzel serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm idareci arkadaşlarıma, öğretmen ve usta öğreticilerimize ve personelimizle tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.? dedi.

Kursiyerler adına takı tasarımı kursundan Fatma Demirkilit'in konuşma yaptığı törende; Demirbilek Makine ile Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda Türkiye Genelinde düzenlenen Kırkyama yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan ilçemizin adını duyuran kursiyer Şükran Karasu'ya e firma tarafından hediye edilen dikiş makinesi ve mezuniyet belgesi Belediye Başkan vekili Muharrem Terzioğlu tarafından verildi.

Edremit merkezde açılan kurslara katılarak başarılı olan ve belge almaya hak kazanan kursiyerlerden ikişer kişi belgelerini; Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Şaban Altınsuyu, Bilal Bilen, Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar'ın elinden aldılar.

Belge töreninin ardından kursiyerlerin bir yıllık emeklerinin yer aldığı sergiler, vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergi açılışına katılanlara lokma ikramı yapıldı. Merkezdeki sergilerin 3 gün açık kalacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber