Ak Partili Soysal: Türkiye yakın bir gelecekte lider ülke olacak

Ak Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Türkiye'nin her bakımdan gelişimini sürdürdüğünü ve yakın bir gelecekte lider ülke konumuna geleceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hafta sonları Yozgat ve ilçelerde ziyaretlerde bulunan Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun Nakliyeciler Kooperatifi ve Pancar Ekiciler Kooperatifi başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlk önce Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Şaban Yağan'ı ziyaret eden Soysal, nakliyecilerin sorun, beklentilerini dinledi. Ardından Pancar Ekiciler Kooperatifini ziyaret eden Soysal, burada da üreticilerin sıkıntı ve isteklerini dinledi. Her iki kooperatif başkan ve üyeleri tarafından sıcak karşılanan Ak Parti Milletvekili Ertuğrul Soysal, ülke ve Yozgat'ta vatandaşların kendilerine güvenmelerinin çalışma azimlerini kat, kat artırdığını söyledi. Soysal,? Biz hiçbir zaman halkımıza yapamayacağımız sözlerde, vaatlerde bulunarak aldatan olmadık. Halkımızda buna canı gönülden inandıkları için 3 dönemdir Ak Partiyi tek başına iktidara taşımıştır. Bizde bu güvene layık olmak için halkımızın her alanda huzur ve refahının daha iyi olması için çalışıyoruz.? dedi.

AK Partinin belli bir kesime değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde yaşayan 75 milyon

İnsanına aynı değeri verdiğini ifade eden Soysal, "Biz dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin bu vatan toprakları üzerinde yaşayan insanımızın hepsini kucaklamışız. Siz üretici kardeşlerimizin daha kaliteli ürün elde edebilmesi için birçok alanda desteklerimiz devam ediyor. Bizden önceki hükümetlere baktığımızda çiftçimiz, esnafımız, memurumuz, ve işadamımız yarına güvenle bakamıyordu. Kredi faizleri almış başını gitmiş yatırımcı iş yapmaya korkar olmuştu. O günlerden bugünlere geldik. Şuan yatırımcımız 50 yıl sonrasını planlayarak yatırım yapabiliyor. Çiftçimiz üreticimiz yarınına güvenle bakabiliyor. Bunları kimse görmezden gelemez. Şuan sizin aranızda sizlerle sohbet edebiliyorum. Sizlerin sıkıntı ve sorunlarınızı dinliyorum. Siz bize inanıyor güveniyorsunuz. Bizde sizin bu güveninizi Allah'a şükür 10 yıldır boşa çıkarmadık." diye konuştu.

Türkiye'nin son 10 yılda her alanda gelişimini sürdürdüğünü söyleyen Milletvekili Soysal sözlerini şöyle tamamladı: "Ak Parti İktidarı ile ülkemiz altın çağını yaşıyor. Ülkemizin içerde ve dışarıda bitme noktasına gelen imajı ve güveni Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve yol arkadaşlarının başarılı çalışmaları ile yeniden kazanıldı. Ülkemizi batılı ülkeler ve Ortadoğu ülkeleri örnek model olarak gösteriyor. İnanıyorum ki çok yakın bir gelecekte ülkemiz her bakımdan lider ülke konumuna gelecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber