Beşiktaş'ın 31 Mart 2012 itibarıyla borcu yaklaşık 581 milyon TL

Beşiktaş Jimnasik Kulubü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beşiktaş Jimnasik Kulubü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı başladı. Akatlar Beşiktaş Milangaz Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılan toplantı, Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu üyeleri ve kongre üyelerinin katılımıyla başlayan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, 'Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi' gerçekleştirildi. Uluç Gürkan, Kongre Divan Başkanı seçildi.

Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan, toplantıyı açarken yaptığı konuşmada, ''Bu toplantının yaşadığımız sıkıntıların aşılması Beşiktaş'ın aydınlığa kavuşması yolunda dayanışmayı peşiktirecek ileri bir adım olmasını diliyorum.'' dedi.

BERK HACIGÜZELLER, MALİ KONULARLA İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Kongre üyelerine mali konularla ilgili bilgi vermek için kürsüye çıkan Sayman ve Mali İşler Komitesi üyesi Berk Hacıgüzeller, şunları söyledi:

"Kulübümüzün mali yapısını gerek mali kongrelerde gerekse kendi hesaplarımıza göre yıllardır takip ediyoruz. 27 Mart 2012 tarihinde mazbatalarımızı alıp göreve geldiğimiz gün, bu hesapların ne oldugunu az çok biliyorduk. Gerçek borç rakamımızı, teslim aldığımız bilançonun boyutlarını bağımsız denetim kuruluşuna inceletmek istedik. 31 Mart 2012 tarihi itibari ile bir devir teslim bilançosu hazırlanması için, bağımsız denetim kuruluşları ile temasa geçtik. 2 aylık çalışma sonrası bir devir teslim bilançosuna sahip olduk."

Berk Hacıgüzeller, 31 Mart 2012 tarihi itibari ile grup şirketleri ve derneğimizin devir teslim bilançoları hakkında bilgiler verdi. Hacıgüzeller, 31 Mart 2012 itibariyle net borcun 580 milyon 994 bin 498 lira olduğunu açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber