Camilerde Ramazan hazırlığı

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi kent genelinde bulunan cami ve taziye yerlerinin temizliğine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Camilerde yapılan temizlik çalışmaları kapsamında halılar otomatik halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanıyor. Pencere, kapı, cam ve duvarlar büyük bir titizlikle siliniyor. İbadet yerleri hijyenik koşullara uygun hale getirilerek, Ramazan ayına hazırlanıyor. Temizlik personeli, cemaatin bulunmadığı saatlerde camiye gelerek, ibadet mekânların temizliğini yapıyor.

Cami ve benzeri ibadet yerlerinin Ramazan ayında yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ?Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadetgahların temizliğini yapıyoruz. Şehir merkezine yakın ziyaretgahları da gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için şehrimiz genelinde titiz bir çalışma yürütüyoruz. Temizlik çalışmalarımızı Ramazan ayına kadar bitirmiş olacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız yıl boyunca devam ediyor ancak, Ramazan ayının önemini göz önüne alarak, temizliğe ağırlık veriyoruz. Belediye olarak ibadetgâhlara büyük önem veriyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber