Şanlıurfa'dan kısa kısa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siverek'te bir grup vatandaş, kısa süre önce hizmete giren 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin girişine Köprülü kavşak yapılmasını talep etti.

Diyarbakır ile Şanlıurfa arasındaki tek bağlantı yolu güzergahında bulunan hastaneye direkt girişin olmaması, hastaneye gitmek isteyen vatandaşların ulaşımını zaman zaman zorlaştırıyor.

Hastaneye acil gidişlerde bile yoğun trafik akışını beklemek zorunda kalan vatandaşlar, sorunun giderilmesi için bir an önce söz konusu bölgeye yetkililerin Köprülü kavşak yapılması istiyor.

Grup adına Emrah Koçal, yaptığı açıklamada güzergahtaki geçişlerde sık sık kazaların yaşandığını belirterek şunları kaydetti:

"Hastaneye giderken transit geçiş yapan ağır yüklü araçları beklemek zorunda kalıyoruz, acil hasta olmasına rağmen giriş yapmak isteyen araç veya ambulans yolda geçen araçları beklemeden geçmek isterken kaza meydana geliyor. Hastane açıldığı günden bu yana defalarca kaza meydana geldi, bu yolda daha fazla kazaların meydana gelmemesi için yetkililerden bir an önce bu yola çözüm bulmasını istiyoruz."

Hastane yetkilileri ise konuyla ilgili talepleri, gereken mercilere yazılı olarak illettiklerini kaydetti.

-AK Parti İl Kongresinin ardından-

Ak Parti Halfeti teşkilatı, İl Başkanlığını ziyaret etti.

Halfeti İlçe Başkanı Muzafer Kurt ile parti üyeleri, geçen hafta yeniden il başkanlığına seçilen Yusuf Eğilmez'i makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

Eğilmez, yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kongrede emeği geçen bütün partililere teşekkür etti.

Muhabir: Mustafa Sonar/Yasin Dikme

Yayıncı: Mehmet Öztaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber