Büyükşehir'den sanayi esnafına istihdam desteği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının eleman ihtiyacını karşılamak için Büyükşehir Belediyesi'nin İstihdam Ofisi ile ortak çalışma yapacaklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi'ni ziyaret etti. Başkan Akaydın, Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk ile sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kooperatif Başkanı Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı Çıraklık Gençlik Merkezi'nin esnafın ve çırakların en önemli sorunu olan barınmayı çözdüğünü belirterek, ?Çıraklarımız artık barınma sorunu yaşamıyor. Ama esnafımız, zaman zaman çalıştıracak eleman bulamıyor. İşi öğrenenler hemen büyük firmalara geçiyor? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise ?Eleman bulmakta sıkıntı yaşıyorsanız Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İstihdam Ofisi'nden yararlanabilirsiniz. Biz iş arayan kişileri buraya yönlendirelim. Gerekirse ASMEK kurs merkezlerinde eğitim verelim. İş alanlarına yönelik kurslar açalım. Hem vatandaşa iş olanağı sağlarız hem de esnafın ara eleman ihtiyacını karşılamış oluruz? dedi.

Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk, Başkan Mustafa Akaydın'a desteğinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber