AK Parti İl Başkanı Köse: Kongremiz Antalya siyasi tarihine geçti

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 4. Olağan İl Kongresi'nin Antalya siyasi tarihine geçtiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl kongresine tek listeyle giren ve 447 delegeden 443'ünün oyunu alarak yeniden il başkanı seçilen Mustafa Köse, ?22 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz il kongresinde Antalyalı hemşehrilerimizin Başbakanımıza gösterdiği teveccüh ve bizlere verdiği destek, üzerimizdeki sorumluluğu bir kat daha artırdı. AK Parti teşkilatları olarak, Antalya için Antalyalı hemşehrilerimize hizmet etmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tempomuzu yükselterek çalışmaya devam edeceğiz.? dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Antalya için önemli olan birçok konuda müjde verdiğini hatırlatan Köse, yaptığı yazılı açıklamada, ?33 bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu müjdesi Antalyalı hemşehrilerimiz tarafından sevinçle karşılandı. Başbakanımız, Antalya ve ilçelerinde proje ihale ve yapım aşamasında olan yatırımların en kısa sürede tamamlanacağını ve kendisinin bizzat takip ettiğini söyledi. Yüksek hızlı tren, otoyol, kongre merkezi, adalet sarayları, yat limanları, sulama göletlerinin de en kıza zamanda yapılacağını ifade etti.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber