Milletvekili Özçelik: Cumhuriyet savcılarını hukuk dersi vermeye davet ediyorum

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, CHP'li Kamer Genç hakkında suç duyurusunda bunduğunu belirterek, "CHP, ömrü boyunca ulusalcı, tek tip insan yetiştirme ve tarihini, tek parti döneminin ceberrut idaresi ile sınırladı." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur'da yaptığı konuşmada 'kana kan isteriz' sözleriyle gündeme oturan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç hakkında bir tepki de Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'ten geldi. Özçelik, yaptığı basın açıklamasında şöyle dedi:

"Milli ve manevi değerlere hep hakaretle geçirenlerin nasıl kin ve nefret kustukları tekrar görülmüş oldu. 3 dönem Burdur milletvekilliği yapmış birini mikrofonda alkışlar eşliğinde milletvekilliğinden azlediyorlar. Hayatında Burdur diye derdi olmayan acizleri, alkışlarla Burdur milletvekilliğine atayanlar ve terfi ettirenler, nasıl Burdur halkının Burdur seçmenine hakaret ettikleri görülmüştür. Darbe anayasalarına karşı gibi görünmeye çalışanların nasıl darbeci olduklarını yakından görmüş olduk.

Milletin iradesi ile seçilmiş, TBMM'nin yeni sivil, çağdaş ve içerisinde insan olan bir anayasa yapılmasını açıkça engellemek istiyorlar. Kin ve nefret kusarak karşı çıktıklarını gördük. 'Savaşsa savaşarak, kansa kan' diyenlerinin gözlerini nelerin bürüdüğü görülmüştür. Bu zihniyette olanların millete rağmen acziyetleri ortaya çıkmıştır. Burdur'da bu hakaretleri yaptıranları şiddet ve nefretle kınıyorum. Onların da acziyet içerisinde olup, gerçek ve halka hayrı olmayan yüzleri de görülmüş olmaktadır.

Halkı kin ve nefrete teşvik edenlerin, terör ve anarşi ortamına sürüklemek isteyenlerin, Türk hukuk sisteminde bir karşılığı var. Yüce Türk hukuku bu gözü dönmüş kişilere ve onlara bu ortamı oluşturup, zemin hazırlayıp, konuşma yaptıranlara gerekli işlemleri yapacaktır. Ben de suç duyurusunda bulunuyorum, Cumhuriyet savcılarımızı hukuk dersi vermeye davet ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber