Erenler Grup'tan İngiltere'ye kablo yatırımı

Erenler Grup, dünya kablo sektörünün merkezi İngiltere'de 10 bin metrekaresi açık toplam 20 bin metrekare alana sahip lojistik merkezini satın aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başta İngiltere olmak üzere, Afrika ülkeleri, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetlerini hedef pazar olarak belirleyen şirket, 2013-2015 döneminde yıllık 120 milyon dolarlık ihracat hedefliyor.

Şirket yetkilileri, konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, 15yıllık deneyimleri ile kablo sektöründe Türkiye'de en geniş ürün ve marka yelpazesine sahip olduklarını ifade etti. Son on yılda yaptıkları yatırımlarla, stokları artırdıklarını ve müşteri taleplerini en hızlı şekilde karşıladıklarını aktaran Erenler Grup yetkileri şunları ifade etti:

"15yıllık deneyimimiz ile kablo konusunda Türkiye'de en geniş ürün ve marka yelpazesine sahibiz. Son on yılda yaptığımız yatırımlarla, stokları artırmayı ve müşteri taleplerine en hızlı şekilde karşılayarak sektörde lider olduk. Altyapı ve lojistik yatırımlarını 2010 yılında tamamlayan Erenler Kablo'nun iç piyasadaki bilinen kalitesini ve güvenirliliğini Ebion Kablo ile üretime taşıdık. Denizli'de 1.000 ton bakır işlemesine, 8.500 metrekare kapalı alana sahip fabrika kurarak üretime başladık. Üretimin her aşamasını modern test cihazları ile kontrol ederek, müşterilerimize en kaliteli ürünün ulaşmasını hedefliyoruz. Ülkemizdeki kablo kurulu kapasitesi mevcut iç pazar talebinin çok üstünde seyrettiği için ihracat hedeflerimizi yukarıya çektik. İngiltere yatırımımızı bu yöndeki ihtiyacı gidermek ve gelişen piyasalarda dünya oyuncusu olabilme doğrultusunda yapılandırdık."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber