Kepez Belediyesi'nin sünnet şöleni için kayıtlar devam ediyor

Antalya Kepez Belediyesi'nin bu yıl 4.'sünü düzenleyeceği sünnet şöleni için kayıtlar devam ediyor. 4 Haziran Pazartesi günü başlayan sünnet kayıtları 29 Haziran Cuma günü son bulacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sünnet şöleni ile ekonomik durumları iyi olmadığı için çocukların sünnet ettirilmesi amaçlanıyor. Etkinlik kapsamında çocukların sünnet kıyafetleri de Kepez Belediyesi tarafından karşılanacak. 6 yaşından büyük ve ilçede oturan çocukların başvurusunun kabul edildiği sünnet şöleni için kayıt yaptırmak isteyenler, nüfus cüzdanı ile Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne başvuruda bulunacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yerel yönetimlerin, sosyal projelerle vatandaşa şefkat eli uzatma görevinin bulunduğunu söyledi.

Dar gelirli ailelere destek olabilmek amacıyla da sünnet şölenini düzenlediklerini söyleyen Tütüncü, "Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu şölenle dar gelirli ailelerimize bir nebze de katkı sağlayabilirsek kendimizi mutlu sayarız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber