ÇKA'dan Büyükşehir'in 3 projesine 900 bin TL hibe kredi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin, 2 projesi daha Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan 600 bin lira hibe kredi almaya hak kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyenin Türk Eğitim Vakfı ile ?ortak' olduğu bir başka projeye de 300 bin lira hibe kredi verildi.

Büyükşehir Belediyesi, ÇKA'ya 2011-2012 yıllarında ortak ve iştirakçi olarak sunduğu 14 projesine toplam 2 milyon 260 bin TL hibe kredi almayı başarmıştı. Belediye son olarak CKA'ya sunduğu ?Dört Mevsim Yüzüyoruz' projesine 300 bin lira, ?Adana'nın Renkleri' projesine 300 bin lira, TEKEV'le proje ortağı olduğu ?Geleceğimiz için mesleki eğitim ? projesine de 300 bin lira hibe kredi aldı.

Toplam 900 bin lira tutarındaki 3 yeni hibe kredi için düzenlenen imza törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ÇKA Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak ile belediye bürokratları katıldı.

Törende konuşan Zihni Aldırmaz, ÇKA Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak'ın göreve başlamasından sonra Adana'da çok şeyin değiştiğini söyledi. Aldırmaz, ?İnşallah bundan sonraki çalışmalar da hayırlı olur. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yaparak projelere hibe kredi alınmasını sağlayan tüm arkadaşlarımı da kutluyorum.? dedi.

ÇKA Genel Sekreteri Zerekiya Şarbak da ?Aklımızdan geçen fikir tek başına bir şey ifade etmiyor. Projeye çevirip hayata geçirebilirseniz önemli oluyor. Bizim de faaliyet alanımız bu. Herhangi bir konuyu daha önce programlandırıp, sonra sunuyor, çağrı yapıyoruz. Kurumlarımız da fikirleri projeye çevirip bize sunuyorlar.? şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra toplam 900 bin lira tutarında 3 yeni hibe krediyi içeren projelerle ilgili Başkan Vekili Aldırmaz ile Genel Sekreter Şarbak arasında karşılıklı imzalar atıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber