Polis kızının polis okulundaki resim sergisi tam not aldı

Ressam Şehrinaz Keskin, Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu 10. dönem mezuniyet töreni için özel bir resim sergisi hazırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ressam Şehrinaz Keskin, Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu 10. dönem mezuniyet töreni için özel bir resim sergisi hazırladı. Törenden sonra sergiyi İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Adalet Komisyonu Başkanı Akar Karasu, İzmir Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Osman Ermumcu, Polis Akademisi Güvenlik Birimleri Enstitüsü'nden Prof. Dr. Remzi Fındıklı ve öğrencilerin aileleri gezdi.

Sergi, mezuniyet coşkusunu yaşayan genç polisler tarafından da yoğun ilgi gördü. Yeni polis memurlarından biri, "Şehrinaz Hanım'ın 'Sevda Bahçesi' adlı tablosunu gördüğümde, kendi köyümü hatırladım. Beni çocukluk yıllarıma götürdü." diyerek duygulandığını anlattı. Sergiye gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren Keskin ise, "Ben de bir polis çocuğuyum. Onların heyecanı paylaşmak için buradayım. Sergimi polis arkadaşlarımızın beğenisine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Özel Harekât polisi babam şehit olduğunda henüz 4 yaşındaydım. Bir kez bile ellerinden öpemediğim babamın bana bıraktığı gururu ve onuru, başım her zaman dik olarak yüreğimde taşıyorum. Eminim ki mesleğe yeni başlayacak polis arkadaşlarımız, bizlerin huzur ve saadeti uğruna ibadet aşkıyla hizmet edecekler. Başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, vatan uğruna seve seve canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimiz ve tüm emniyet personelimize saygılarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber