Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden AYTO'ya teşekkür

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, Kadın Çiftçiler Bilgi ve Proje Yarışması'na verdiği destekten ötürü Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu'ya teşekkür etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca her ilde düzenlenen ?Kadın Çiftçiler Bilgi ve Proje Yarışması' kapsamında Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu'ya teşekkür belgesi takdim etti.

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dokuzlu'yu makamında ziyaret eden Köksal, 2004 yılından beri kadın çiftçilere yönelik olarak proje ve bilgi yarışmasının düzenlendiğini belirterek ?Kadın çiftçilere götürülen eğitim yayını çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda kadın çiftçilerin performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu artırmak amacıyla bu yarışma düzenlenmektedir. Bu faaliyetimizin gerçekleşmesinde maddi ve manevi olarak bize destek veren Aydın Ticaret Odası'na teşekkür ediyoruz? dedi.

Aydın'ın bir tarım şehri olduğunu ifade eden Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu da, ?Aydın'ın ekonomik yapısının tarıma dayalı olduğunu biliyoruz. Aydın'ın tarım ürünlerinde Türkiye sıralamasında yer alan ürünlerimiz bulunmaktadır. Tarım, Aydın için vazgeçilmez bir sektördür. Kadınların eğitimi ve bilgisinin artırılması da söz konusu olunca Aydın Ticaret Odası olarak biz görevimizi yaptık diyebilirim. Aydın Ticaret Odası, söz konusu Aydın ise her zaman elini taşın altına koymuştur. Aydın'ın tarımına, ekonomisine, eğitimine, kültürüne, sağlığına, turizmine her zaman katkı sağlamış, sağlamaya da devam edecektir? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber