İncirliova'da uyuşturucu operasyonu

Aydın'ın İncirliova ilçesinde polisin dört ayrı adrese düzenlediği eşzamanlı operasyonda 201 kök kenevir bitkisi ile 400 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Mücadele Şube Müdürlüğü ve İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İncirliova ilçesinde ?Uyuşturucu Madde Bulunduran, Kullanan ve Ticaretini? yapıldığının tespit edilmesi üzerine çalışmalara başlandı. İncirliova'da ikamet eden ve Uyuşturucu Madde Bulundurduğu, Kullandığı ve Ticaretini yaptığı tespit edilen A.A.(44), K.O.(22), Ç.Y.(20) ve E.B.(28) isimli şahısların ikametlerine Aydın KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Dört ayrı ikamete yapılan eş zamanlı aramalarda A.A'nın ikametinde boyları 1 ve 1,5 metre arası değişen 160 kök kenevir bitkisi ve 150 gram esrar maddesi ve K.O'nun ikametinde de boyları 1,5 ve 2 metre arasında değişen 41 kök kenevir bitkisi, 250 gram kurutulmuş esrar maddesi ve 3 gram kenevir tohumu olmak üzere 201 kök kenevir bitkisi, 400 gram esrar maddesi ve 3 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Arama yapılan Ç.Y. ve E.B. isimli şahsın ikametlerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan A.A., K.O., Ç.Y. ve E.B. isimli şüpheliler, sorgularının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. ?Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Ticaretini Yapmak? suçuna karıştıkları iddiasıyla yargılanan şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber