Adıyaman'dan kısa kısa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Seyyah" projesi kapsamında Adıyamanlı gençler gezilere katılacak.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, gezilere katılmak isteyen gençlerin kuruma müracaat ederek, 26 Haziran-02 Eylül tarihleri arasındaki gezilere katılabileceklerini kaydetti.

"Seyyah" projesinin içeriğine de değinen Bağcı, 81 ilden 14-24 yaş grubu gençlerin ülkenin farklı illerine seyahat etmelerini, akranlarıyla tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmış bir hareketlilik projesi olduğunu belirterek, şunlara değindi:

"Seyahat ve tatil imkanı olmayan gençlerimiz için iyi bir imkan. Bilindiği üzere, 'seyyah' kelimesi gezgin anlamına gelmektedir. Gezmek, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinde, toplumsal ilişkilerini artırmalarında, kendilerini ifade etmelerinde, öz güvenlerinin gelişmesinde ve vizyon kazanmalarında en etkili yollardan biridir. Gezmek, eğlenerek öğrenmeyi sağlayan bir etkinliktir.

Bu proje kapsamında, Adıyaman'dan ve ülkemizin 81 ilinden katılacak yaklaşık 100.000 gencimize, farklı kültürdeki akranlarıyla birlikte, yaşadıkları illerin dışında farklı yerleri gezip görme, tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde öğrenme imkanı getirilmektedir"

-AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş, vatandaşların sorunlarını dinledi

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman'da Kayaönü afet evlerini ziyaret etti.

Kayaönü sakinleri ile buluşan Yetiş, köyün alt yapı sorunları karşısında mahalleli ile fikir alış-verişinde bulundu.

Kayaönü buluşmasına Karapınar Mahallesi Muhtarı Hamit Gürsu, Yenipınar Mahalle Muhtarı Barış Büyükşahin, Örenli, Bahçecik, Bahçelievler muhtarları ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muhabir: Hakan Furkan / Mehmet Fatih Aslan

Yayıncı: Hasan Özkal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber