Kanal Elazığ Projesi'nde sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan yazlık dinlenme, yürüyüş alanları ve parklar vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görürken, Ataşehir Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Kanal Elazığ Projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 21:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Park ve Bahçeler Müdürü Harun Reşit Polat, 13 bin 940 m²'lik bir alanda Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı üzerinde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Kanal Elazığ projesinin, 3 bin 200 metrekarelik planı ise yeşil alan olarak tasarlandığını belirterek şunları söyledi; ?Ferah ve nezih dinlenme alanları ile bazı su oyunlarının bulunduğu çalışmada, pergoleler, ahşaptan süs köprüleri ve kameriyeler, yer alırken, estetik zemin döşemesi ile burası daha görsel bir hale getirilecek. Ayrıca İmam Efendi Bulvarı'nda bulunan park alanında şuan korkuluklar kemerler ve köprüler yapılmaktadır. Kademeli olarak projelendirilen kanal ünitelerinin yapımı tamamlanmış özel yalıtım maddelerinin döşenmesinin ardından su doldurularak denemeleri yapılmış havuz dış döşeme çalışmaları devam etmektedir. Yine oturma guruplarında vatandaşlar rahatlıkla dinlenme imkânı bulurken, kemerli dekoratif aydınlatma ile çevre aydınlatma armatürleri sayesinde hemşerilerimiz hem gece, hem de gündüz bu mekândan yararlanma imkânına kavuşacaklar.?

Elazığ'a kazandırdıkları park ve dinlenme alanları sayesinde hemşerilerimizin özellikle yaz akşamlarında buralarda aileleri ile birlikte güzelce vakit geçirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kanal Elazığ projesinin eksik kalan işlerin kısa süre içerisinde bitirileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber