Başkan Ali Yörük'ün acı günü

Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Yörük'ün babası Fethi Yörük, yolunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 23:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun zamandan buyana solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Yörük'ün babası Fethi Yörük, 84 yaşında yaşamını yitirdi. Önceki gün akşam evinde vefat eden Fethi Yörük için Merkez Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazına Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak, Sıtkı Koçman Fethiye Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Fahri Yiğit. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak'ın yanı sıra sevenleri ve yakınları katıldı. 84 yaşında solunum yetmezliği sonrasında yaşamını yitiren 3 çocuk babası Fethi Yörük'ün cenazesi yakınlarının ve sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla Taşyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Yörük, babasının uzun süreden buyana solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğünü, önceki gün akşamda evde hayatını kaybettiğini belirterek, "Babam ölmeden önce bizlere vasiyette bulunarak; kesinlikle kendisinin morga konulmasını istemedi. Bizde vasiyetini yerine getirerek morga koymadık ve son gecesini de evinde geçirterek vasiyetini yerine getirdik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber