Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale Güç Birliği toplantısına katıldı

Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Kırıkkale Güç Birliği toplantısına katıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atalay, Makine Kimya Endüstri Kurumu lokalinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, birliğin 6. toplantısını yaptıklarını, kente yapılacak olan yatırımları değerlendireceklerini kaydetti.

Kırıkkale'nin tarımsal sulama ile ilgili konuların daha önceki toplantıda ele alındığını ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"Kırıkkale Valisi, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı ve diğer ilgililerin katıldığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda düzenlenen bir toplantı yaptık. Kırıkkale'nin özellikle sulama ile ilgili konularını ele aldık. Kentin, sulanabilir arazisinin çok küçük bir bölümü sulanıyor. Sulama potansiyelimiz var ama değerlendirilemiyor. Bunların hepsini masaya yatırdık. Sulakyurt Barajı'nın temelini attık. Kapasitesi yüksek bir baraj. Sulanacak alan çok büyük. Bu yüzden önemli bir proje."

Toplantıya, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan ile diğer ilgililer katıldı.

Muhabir: Emrah Yaşar

Yayıncı: İbrahim Uyar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber