Altgeçidin yapılacağı yerdeki su deposu da yıkıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen Atatürk Caddesi'ni, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na altgeçitle bağlama projesi kapsamında devlet demiryollarına ait su deposu da yıkıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre; kent içi trafiğine nefes aldıracak proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları arasında anlaşma yapılmıştı. İşbirliği çerçevesinde, altgeçit yapılacak bölge üzerinde kalan Devlet Demiryolları'na ait bazı yapılar bir süre önce yıkılmıştı.

Altgeçidin güzergahında kalan su deposu da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yıkıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, güzergah üzerinde kalan diğer yapıların da yıkılacağı belirtilerek, ?Başkanımız Zihni Aldırmaz'ın önerisi üzerine Belediye Meclisimiz, Atatürk Caddesi'nin Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na altgeçitle bağlanması konusunda karar almıştı. Bu proje için İller Bankası'ndan kredi de sağlanmıştı. Altgeçidin yapılmasıyla ilgili büyükşehir belediyemiz ile TCDD arasında mutabakata varılması neticesinde güzergah üzerinde kalan yapılar da yıkılmaya başlandı.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber