Ramada Grubu'ndan Kuşadası'na otel yatırımı

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Ramada Grubu, Kuşadası'nda otel yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayraklıdere mevkiindeki eski Merit Sunset Otelin bulunduğu yerde yapılacak Ramada Resort Kuşadası Oteli'nin 2015 yılında açılması planlanıyor.

Özyer Grup bünyesinde yer alan Priyen şirketi ve Club La Costa tarafından geliştirilerek inşaatına başlanılacak Ramada Resort Kuşadası Oteli'nin isim hakkına ait anlaşmanın imza töreni Kuşadası International Golf Clup'te gerçekleşti. Ev sahipliğini, Ramada adına Wyndham Hotel Group Sorumlusu Christian Michel, Özyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, Özyer Grup Yönetim Kurulu üyesi Hasan Özyer, CLC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Roy Pieres, Priyen AŞ Genel Müdürü Şükrü Yenilmez, CLC Grup Türkiye Koordinatörü Carole Detheridge'ın yaptığı törene Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da katıldı.

Kokteyl'in ardından açılış konuşması yapan Özyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, Club La Costa ile birlikte Apollonium ve Kuşadası Golf Resort'u hayata geçirdiklerini, üçüncü proje olarak Ramada Otel markasını Kuşadası'na kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Özyer'in ardından Ramada adına söz alan Wyndham Hotel Group Sorumlusu Christian Michel, konaklama sektöründe küresel lider olduklarını belirterek, Türkiye'deki mevcut yatırım sayılarının 7 olduğunu, ancak pek çoğunun inşaatı başlayan 27 otelin daha önümüzdeki süreçte hizmete gireceğini ve Türkiye'deki otel sayılarının 34'ü bulacağını söyledi.

Daha sonra kürsüye çıkan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, ?Kuşadası hızlı bir yükseliş trendine girdi. Kısa süre içerisinde Hilton'un ardından Ramada markası da Kuşadası'na geldi. Yatırımcı şirketlere Kuşadası adına teşekkür ediyorum.? derken, Aydın Valisi Kerem Al, ?Atılan imzaların Kuşadası'na ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber