Buz hokeyi turnuvasında madalyalar sahiplerini buldu

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) tarafından Ankara'da düzenlenen 2011-2012 sezonu minikler ve yıldızlar turnuvası sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turnuva sonrasında sporculara TBHF tarafından kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

TBHF minikler kategorisinde en iyi kaleci ödülünü Boğaziçi Paten Spor Kulübü'nden Ömer Tatlıcı, en iyi defans ödülünü ABBA Spor Kulübü'nden Mete Molu, en iyi forvet ödülünü Boğaziçi Paten Spor Kulübü'nden Enes Kazancı, en değerli oyuncu ödülünü ise Buzun Aslanları Spor Kulübü'nden Deniz Yüceözhan aldı. Minikler kategorisinde 1. Boğaziçi Paten Spor Kulübü, 2. Buzun Aslanları Spor Kulübü, 3. ABBA Spor Kulübü, 4. de Buz Korsanları Spor Kulübü oldu.

TBHF yıldızlar kategorisinde, en iyi kaleci ödülünü Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü'nden Burak Gazel, en iyi defans ödülünü Erzurum Gençlik Spor Kulübü'nden Yusuf Kenan Kars, en iyi forvet ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü'nden Ferhat Bakal, en değerli oyuncu ödülünü ise Boğaziçi Paten Spor Kulübü'nden Hakan Salt aldı. Yıldızlar kategorisinde 1. Erzurum Gençlik Spor Kulübü, 2. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, 3. Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü, 4. Boğaziçi Paten Spor Kulübü oldu.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, sporcuları tebrik etti, antrenörlere ve özellikle çocuklarını bu spora yönlendiren ailelere teşekkür etti. Türk buz hokeyinin altyapısının bu çocuklar sayesinde güçleneceğini söyleyen Duman, ?Minik ve yıldız hokeycilerimiz bugün kazandıkları başarılarla bana ve ailelerine en güzel babalar günü hediyesini verdiler. Başarılarının devamını diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber