Kayıp astsubayı denizde arama çalışmaları sürüyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kendisinden dün geceden bu yana haber alınamayan astsubay İ.Ü.'yü (27) denizde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arkadaşları ile dün gece Burhaniye'de eğlendikten sonra ortadan kaybolan Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli astsubay için Kaymakam Ali Uslanmaz'ın gözetiminde İskele Mahallesi sahilinde arama çalışmaları sürüyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kendisinden dün geceden bu yana haber alınamayan Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay İ. Ü. (27) için denizde arama kurtarma çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, ?Dün gece boğulma olduğu yönünde gelen ihbar sonrası kurtarma ekiplerimiz geldi. Çalışmalarımız devam ediyor. Her yeri santim santim arayacağız. Mutlaka bulacağız.?dedi.

Balıkesir Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, ?Su altındaki kayıp vatandaşı aramaya devam ediyoruz. Suda görüş kısıtlı olunca işimiz biraz zor oluyor. Bu gün sabahtan beri aramalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız kayıp vatandaşımız bulunana kadar devam edecek. ? diye konuştu. Balıkesir Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri 5 dalgıçla bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerinde katıldığı çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Öte yandan İ.Ü.'nün kendisine ait otomobili ile otomobilin içerisindeki beylik silahı bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber