İki araç şarampole uçtu: 5 yaralı

Sakarya'da TEM Otoyolunda iki araç şarampole uçtu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada 5 kişi yaralandı. Ambulanslar kaza mahalline uzakta kalınca yaralılar metrelerce sedye ile taşınmak zorunda kaldı.

Kaza, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi TEM otoyolu üzeri Dörtyol Gişeleri mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Selim Sis (25) idaresindeki 61 AT 504 plakalı otomobil ile Şerafettin Göçer idaresindeki 54 SE 034 plakalı otomobil, sollama yaptıkları esnada başka bir aracın kendilerine çarpması sonucu kontrolden çıktı ve bariyerleri aştıktan sonra şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan araçlar, takla atarak durabildi. Kazada araç sürücüleri Şerafettin Göçer ve Selim Sis ile 61 AT 504 plakalı araçta bulunan Akif Sis (26) Emine Çeltik (55) ve Selman Sis (23) yaralandı. Araçlarda sıkışan yaralılar, kazayı gören vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, otoyolun yaklaşık 25 metre aşağısında durabilen araçlara ulaşma konusunda sıkıntı çekti. Ambulanslar olay yerine uzakta kalınca, yaralılar metrelerce sedyelerle taşınmak zorunda kaldı.

Güçlükle ambulanslara taşınan yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sakarya Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şarampole yuvarlanan araçlar, vinç yardımı ile bulundukları yerden alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber