Köpek bile engel olamadı

Tuzla'da bir fabrikaya hırsızlık amacıyla giren zanlılar güvenlik kameralarına aldırış etmedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahıslara fabrika köpeği bile engel olamadı.

Tuzla'da meydana gelen hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. Tuzla'da bulunan bir fabrikaya hırsızlık yapmak amacıyla gelen zanlılar ilk önce fabrika civarında keşif yaptı. İçeri sızabilecekleri noktayı tespit eden 3 kişi ilk önce fabrika etrafında kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Zanlılar fabrika etrafını turlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Fabrikada güvenlik amacıyla bulunan köpek zanlıları fark edince kovalamaya başladı. Köpeği gördükleri anda paniğe kapılan zanlılar kaçmaya başladı.

Saniye saniye kameralara yansıyan hırsızlık olayında köpekten kaçan zanlılar bir süre bekledikten sonra tekrar girmek istedikleri noktaya doğru yaklaştı. Bu defa ellerindeki büyük bir tel örgüsünü hiç üşenmeden bahçeye taşıyan zanlılar köpeğin çıktığı noktaya bu barikatı koyarak köpeği etkisiz hale getirdi. Bu barikattan sonra rahatlıkla hırsızlığa devam eden 3 kişi, bu defa güvenlik kamerasının bulunduğu noktaya tırmanarak güvenlik kamerasının yönünü değiştirdi. Kamerayı yukarı doğru çeviren zanlılar kendilerinin fabrikaya giriş anının görüntülenmesine engel olamadı. Zanlıların fabrika camından içeri girişleri kameralara yansıdı.

Fabrikaya büyük bir soğukkanlılıkla giren zanlılar fabrika içerisinde turlamaya başladı. Zanlılar gözlerine kestirdikleri malzemeleri sırtlayarak fabrika dışına çıkardı. Yemekhane ve atölyedeki kameralara dokunmayan zanlılar kamera kayıtlarında yüzlerinin belli olmaması için kafalarına şapka taktı. Zanlılar hedeflerine ulaştıktan sonra fabrikadan ayrıldı. Olaydan sonra fabrika sahibinin şikâyeti üzerine polis olay yerinde inceleme yaptı. İlk belirlemelere göre fabrikadaki yönetim binasında yükte hafif maddi değeri yüksek olan eşyalar çalındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme yaptı. Kimlik bilgileri tespit edilen zanlılar aranıyor.

Bu video 49 kez izlenmiştir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber