Hastane tuvaletinde ölü bulundu

Konya'da bir gün önce ambulansla hastaneye alkollü olarak getirilen bir kadın, hastanenin engelli tuvaletinde ölü olarak bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 08.30 sıralarında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mescidi yanında bulunan engelli tuvaletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün 23 Nisan İlköğretim Okulu Bahçesi'nden ambulans tarafından alkollü olarak alınan Hatice Çalıkuşu, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından Hatice Çalıkuşu taburcu edildi. Bugün sabah tuvalete giren bir vatandaş, tuvalette bir kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun polise bildirilmesi üzerine, hastane tuvaletinde inceleme yapıldı. İncelemenin ardından Çalıkuşu'nun cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Ölü olarak bulunan Hatice Çalıkuşu'nun, ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

Öte yandan, aynı hastanede 17 Haziran Pazar günü, 8,5 hamile olan Çiçek A. adlı kadın, hastanenin 2. katından intihar etmiş, karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını kaybetti. Bu olayın ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber