Altıntaş: Saldırılar ülkemizin istikrar ve huzurunu bozmaya yönelik

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, terör saldırılarının Türkiye'nin istikrarını bozmaya ve huzurunu kaçırmaya yönelik olduğunu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Yaşar Altıntaş, Hakkâri'nin Dağlıca bölgesinde 8 askerin şehit olduğu, 16 askerin de yaralandığı hain saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, terörü kınadı. Bu tür saldırıların ülkenin istikrarını bozmaya ve huzurunu kaçırmaya yönelik olduğunu altını çizen Altıntaş, ?Bu tür saldırılarla ülkemizin birlik ve beraberliğine darbe vurulmaya çalışılmaktadır. Millet olarak, hain terör faaliyetleri karşısında daha fazla duyarlı olmalı, ülkemizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak terör odaklarına en güzel cevabı vermeliyiz. Terörle mücadelede bugüne kadar gösterilmiş olan kararlılık ve hassasiyetin taviz verilmeden sürdürülmesini bekliyoruz.? ifadelerini kullandı.

Teröre karışan ve terörizme arka çıkan iç ve dış mihrakları da kınadıklarını kaydeden Altıntaş, ?Şehit Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyor, başta Genelkurmay Başkanlığı olmak üzere Türk milletine ve şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber